Partneri

Camel Solar270-1-Camel-Solar

Fabrika solarnih kolektora Camel Solar nalazi se u Skoplju. Solarni kolektori koje proizvodi Camel Solar jedni su od najefikasnijih na tržištu, što dokazuje i njihova licenca Solar Keymark sertifikatom.

Opširnije…

Comap270-5-Comap

Comap je vodeći evropski proizvođač koji nudi resenja za sve zahteve za spajanje i kontrolu između generatora i emitera. Comap je deo Aalberts Industries grupacije, specijalizovan u razvoju i proizvodnji opreme za grejanje, gas, i vodu.

Opširnije…

Ekopan DM270-10-Ekopan-DM

Ekopan DM je firma sa tradicijom od preko 15 godina koja je tokom ovog perioda izvela više od 5.000 uspešnih radova. Pokazatelj kvaliteta jeste i garantni rok ponuđenih i ugrađenih artikala definisan od strane prozvođača kao i garancija za izvedene radove u trajanju od 5 godina.

Opširnije…

Ekoterm Proekt

Ekoterm Proekt EAD proizvodi i trguje širokim dijapazonom visoko efikasnih gorionika na pellet (OEM rešenja), kotlova na pellet, etažnih peći i kombinovanih kotlova na drvo i pelet. Osnovan je 2008. kao kompanija za istraživanje i razvoj zaštite životne sredine, uključujući i upotrebu obnovljivih izvora energije.

Opširnije…

Enrad

Fabrika Enrad L.L.C, nekada poznata pod brendom “Jugoterm”, može se pohvaliti 40-godišnjim iskustvom u proizvodnji radijatora. Deo je Engroup-e, a sa akvizicijom fabrika je modernizovala i proširila svoje kapacitete. Trenutni kapacitet je oko 1.000.000 radijatora godišnje.

Opširnije…

Fabrika Bakarnih Cevi Majdanpek270-15-FBC

FBC Majdanpek je, u evropskim razmerama, visoko rangirani, specijalizovani proizvodjač instalacionih i industrijskih bakarnih cevi.

Visok kvalitet ulazne sirovine, nivo ugradjene opreme, primenjena tehnologija izrade bakarnih cevi (presovanje, hladno valjanje, izvlačenje) – obezbedjuju vrhunski proizvod.

Opširnije…

Felder GMBH270-20-Felder

FELDER GMBH je već više od 30 godina pojam prvoklasnih proizvoda. Specijalnost se potvrđuje u razvoju i proizvodnji lemova, lemnih pasti i katalizatora za meko i tvrdo lemljenje.

Opširnije…

Halcor S.A.270-101---Halcor

Halcor S.A. je moderna industrijska kompanija, sa više od šezdeset godina iskustva u oblasti prerade metala. Halkor uživa značajnu poziciju na evropskom i globalnom tržištu, sa četiri fabrike, tri u Grčkoj i jednom u Bugarskoj.

Opširnije…

IBP Conex Bänninger270-105-Banninger

Deo grupacije IBP Group, Conex Bänninger specijalizovan je za proizvodnju fitinga, u širokom spektru potreba i tržišta – za KGH sisteme ali i industrijska i komercijalna tržišta.

Opširnije…

IMI Hydronic270-301-IMI

Tri kompanije IMI Indoor Climate grupe sada deluju zajedno pod imenom IMI Hydronics. Svaka od kompanija doprinosi svojom jedinstvenom snagom – TA kao lider hydronic balansiranja, Heimeier kao proizvođač broj jedan na polju termostatske regulacije i Pneumatex kao specijalist održavanja pritiska i kvaliteta vode.

Opširnije…

Kepo D.O.O. Kosjerić

Firma KEPO ima tradiciju dugu više od 36 godina.

Proizvodi firme Kepo zastupljeni su na domaćem I inostranom tržištu.

Opširnije…

Koform270-120---Koform

„KOFORM“ je Društvo sa ograničenom odgovornošću osnovano 1998.god.

Osnovna delatnost „KOFORM“-a je proizvodnja zasnovana na livenju, kovanju i mašinskoj preradi mesinga.

Opširnije…

Megal270-201-Megal

Akcionarsko društvo za proizvodnju opreme za centralno grejanje MEGAL, u Bujanovcu, osnovano je 1977. godine.

Opširnije…

Meibes270-205-Meibes

Deo grupacije Aalberts Industries, nemačka kompanija Meibes System-Technik GMBH, svrstava se u evropske lidere instalacionih tehnologija, tehnološkog pionirstva i inovacija.

Opširnije…

Radijator Inžinjering270-215-Radijator

,Radijator inženjering“ d.o.o. u poslovnom smislu je pravni naslednik zanatske radnje ,,Radijator“ koja je osnovana 1991. godine, čija je osnovna delatnost bila montaža i održavanje centralnog grejanja. Prvi toplovodni kotao na čvrsto gorivo izrađen je 1985. godine.

Opširnije…

Standard Hidraulica270-220-Standard-Hidraulica

Španska kompanija Standard Hidraulika osnovana je 1975. godine u Barseloni. Danas je reč o fabrici koja je jedna od vodećih proizvođača slavina i ventila namenjenih gasovodnim i grejnim instalacijama.

Opširnije…

Termopan270-305-Temopan

Üstün Heating Limited je osnovana 1993. godine, kao mala firma od 15 zaposlenih. Fabrika je locirana u Yazıbaşı (İzmir) na površini od 15.000m2. Zapošljava više od 100 kvalifikovanih radnika u potpuno automatizovanom proizvodnom procesu godišnjeg kapaciteta od 1.250.000 komada. Osnovna filozofija kompanije je da ostvari trajno zadovoljstvo kod kupaca proizvodima najvišeg kvaliteta.

Opširnije…

Termorad270-310-Termorad

Fabrika bojlera Termorad Group doo osnovana je 1994 u Požegi. Firma je privatno vlasništvo. Raspolaže sa ukupno 8000 m² poslovnog i proizvodnog prostora.

Opširnije…

Valdom270-315-Valdom

Kompanija Valdom je osnovana 2010. godine. Sedište kompanije je u Šidu, neposredno uz auto put Beograd – Zagreb. Bavi se preradom plastičnih masa, PVC-a i polipropilena i polietilena. Proizovdi kompanije Valdom jusu PVC (KG) cevi i kanalizacioni fiting.

Opširnije…

Wilo270-401-Wilo

WILO SE Dortmund jedan je od najvećih proizovođača pumpi za grejanje, hlađenje, klimatizaciju, vodosnabdevanje i odvođenje otpadne vode, i sinonim je nemačke tradicije, kvaliteta i pouzdanosti.

Opširnije…

Zavarivač270-405-Zavarivac

O.D. za proizvodnju, trgovinu i usluge Stojanović Dragoljub i ostali “ Zavarivač “ Zvezdan, formirano je 1988. godine kao samostalnu zanatsku radnju za proizvodnju metalnih proizvoda i usluga u oblasti zavarivanja.

Opširnije…