EON

Tehnološkim inovacijama omogućen je tih i potpuno automatizovan rad. Napredni algoritam za modulaciju snage ekonomično angažuje električnu energiju i ujednačava radni vek grejača. Integrisana je trobrzinska cirkulaciona pumpa sa funkcijom deblokade i automatskim ispuštanjem vazduha iz radnog kola. Kako su pri procesu razvoja i proizvodnje poštovane norme i direktive EU celokupan uređaj je izuzetno pouzdan.

Ponuđeni su inovativni odgovori za dosad uočene probleme. Jednostavnim izmenama zadatih parametara uređaj je moguće prilagoditi različitim sistemima grejanja. Kompltena dijagnostika sa kodovima grešaka i hronologijom rada će, uz modularni dizajn elektronike, omogućiti povoljnije održavanje. Brzom demontažom prednjeg omotača unutrašnjost uređaja je pristupačna za eventualni rad instalera i servisera.

Prednost ovog uređaja je mogućnost promene mesta korisničkog panela što olakšava izbor mesta montaže i praćenje rada uređaja.

Akcenat je na funkcionalnosti i bezbednosti a uz sertifikovane kompnoente renomiranih svetskih proizvođača i visoke performanse, reč je o proizvodu koji odgovara potrebama i najzahtevnijih korisnika.

 

Tehnicke karakteristike - EON

Više informacija na: sima@central-ch.com

Prospekt za EON seriju električnih kotlova možete pogledati ovde.