O nama

Ko je Central-H?

Central-H d.o.o. postoji od 1997. godine i  jedan je od najznačajnijih distrubutera opreme za grejanje u Srbiji. Pored opreme za grejanje bavimo se i distribucijom opreme za klimatizaciju i hlađenje, opreme za vodovod i sanitarija. Pored domaćeg, prisutni smo i na tržištima Crne Gore, Republike Srpske i Makedonije.

Naši partneri jesu neki od najvećih svetskih i domaćih proizvodjača u oblasti grejanja, hlađenja, vodovodnih instalacija i sanitarija u šta se možete uveriti na linku . Saradnju sa svim partnerima zasnivamo na obostranoj korektnosti i međusobnom poverenju, a sve to u cilju zadovoljavanja potreba kupaca.

Dobro snabdevene magacinske objekate na teritoriji Srbije pozicionirali smo sa ciljem pružanja kupcima mogućnosti isporuke robe u najkraćem roku, nezavisno od toga gde je kupac, u Srbiji, lociran i da li se roba isporučuje u poslovni objekat kupca ili direktno na gradilište.

Strategija

Kontinuelno pratimo svetska dostignuća u oblasti grejanja, klimatizacije i vodovoda pažljivo birajući proizvode kojima proširujemo paletu naše ponude. Značajan lager proizvoda koje nudimo garantuje ekspeditivnost našeg poslovanja.

Konkurentsku prednost pokušavamo da ostvarimo, pre svega, preko dve poluge: što je moguće nižim cenama, ali i kvalitetom usluge. Zadovoljstvo kupca na prvom je mestu liste naših ciljeva.

Uspostavljanje čvrste i trajne saradnje, na bazi međusobnog poverenja i poštovanja, osnovni je princip našeg poslovanja.

Centar naših nastojanja je razvoj uz stvaranje takvog odnosa u kome se Central-H može prepoznati i pokazati pouzdanim i dugoročnim saradnikom.

Opšti podaci i PDV identifikacija

PIB: 100987249
Matični broj: 17122002
Šifra delatnosti: 4674

Tekući računi
Raiffeisenbank: 265-1100310000387-52
Banca Intesa: 160-3021383-89
Eurobanka: 250-1530000395030-72

Devizni račun
Raiffeisenbank: RS35 265100000001932582

Identifikacione dokumente Central-H d.o.o. možete preuzeti ovde.

  • Central-H d.o.o. postoji od 1997. godine i jedan je od najznačajnijih distrubutera opreme za grejanje u Srbiji.
  • Dobro snabdevene magacinske objekate na teritoriji Srbije pozicionirali smo sa ciljem pružanja kupcima mogućnosti isporuke robe u najkraćem roku, nezavisno da li se roba isporučuje u poslovni objekat kupca ili direktno na gradilište.
  • Uspostavljanje čvrste i trajne saradnje, na bazi međusobnog poverenja i poštovanja, osnovni je princip našeg poslovanja.
  • Naši partneri jesu neki od najvećih svetskih i domaćih proizvodjača u oblasti grejanja, hlađenja, vodovodnih instalacija i sanitarija.