Toplo, može biti lepše! ______________________________________________ Značajan lager proizvoda i uspostavljanje čvrste i trajne saradnje na bazi međusobnog poverenja i poštovanja Naši partneri jesu neki od najvećih svetskih i domaćih proizvođača u oblasti grejanja, hlađenja, vodovodnih instalacija i sanitarija _________________________________ Fokus na inovativne proizvode, koji Vaše potrebe zadovoljavaju sa još većom efikasnošću Koristite Sunčevu, uštedite električnu energiju Ko je
Central-H?
"KVALITET USLUGE NA PRVOM MESTU" Osnovan 1997. godine.
Jedan od najznačajnijih distrubutera bakarnih cevi,
bakarnog, mesinganog i bronzanog fitinga u Srbiji.
Prisutan i na tržištima Crne Gore, Republike Srpske i Makedonije.
Od 2014, pored veleprodajnog, prisutan i na tržištu maloprodaje.
DETALJNIJE O NAMA

Central-H partneri

Naši partneri jesu neki od najvećih svetskih i domaćih proizvodjača u oblasti grejanja, hlađenja, vodovodnih instalacija i sanitarija.

Central-H d.o.o. saradnju sa svim partnerima zasniva na obostranoj korektnosti i međusobnom poverenju, a sve to u cilju zadovoljavanja potreba kupaca.

Detaljnije

Central-H

Central-H jeste jedan od najznačajnijih distributera opreme za grejanje, opreme za klimatizaciju i hlađenje, opreme za vodovod i santiarija u Srbiji i regionu.

Prepoznaju nas po značajnom lageru proizvoda kao i uspostavljanju čvrste i trajne saradnje na bazi međusobnog poverenja i poštovanja.

Detaljnije

CH prodajni asortiman cevi

Asortiman Central-H kontinuleno proširujemo domaćim i uvoznim proizvodima koji nude najbolji odnos cene i kvaliteta.

Takođe, u naš prodajni program pokušavamo da uvrstimo i što vise inovativnih proizvoda koji potrebe naših kupaca zadovoljavaju sa još većom efikašnošću.

Detaljnije