Kepo dimnjak

Kepo dimnjak se koristi u industrijskim pogonima, sportskim, ugostiteljskim, poslovnim, stambenim i drugim objektima u kojima je potrebno obezbediti sprovođenje gasova iz objekta na najsigurniji i najkvalitetniji mogući način.

Kepo dimnjak u svom sistemu ima priključak za kotao i otvor za čišćenje u slučaju nagomilanog taloga sa izolovanim i dobro dihtujućim vratancima. Izolacija dimnjaka debljine 50mm je izrađena od specijalne kamene vune otporne na temperature do 8000C. Na početnom elementu se nalazi kondenzacioni otvor, čija je uloga da kišnicu i kondenzaciju izbaci vani i time obezbedi dug radni vek dimnjaku. Elementi se spajaju kvalitetnim šelnama koje garantuju sigurnost, brzu montažu i kompaktnost celog sistema. Za fiksiranje dimnih cevi za noseći zid, koristi se štelujući nosač sa šelnom. Uz dimnjak možete dobiti i zaštitnu kapu koja pospešuje strujanje dimnih gasova, a van grejne sezone štiti unutrašnjost dimnjaka od padavina. Za opšivku dimnjaka koristi se olovni lim debljine 1mm koji se lako prilagođava reljefu bilo koje pokrivke, sa odgovarajućim levkom koji se može montirati pod uglom od 200C do 450C. Za povezivanje kotla sa sistemom koriste se dimovodna kolena.

Kvalitet proizvoda potvrđuje zadovoljen nemački DIN i kanadski CSA standard. Proizvodi poseduju sertifikat Mašinskog fakulteta u Nišu i TUV sertifikat.

Više informacija na: zvezdana@central-ch.com

Web sajt i interaktivna prezentacija proizvoda: www.kepo.rs/kd